Archívum és kereső
Keresendő kifejezés: | Összes találat 222db (22 Oldalak) | Összes hír megjelenítése
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 ...
Szilágyi Áron az Év férfi sportolója, Kulcsár Győző Életmű-díjas, Krajnyák Zsuzsa az Év fogyatékos női sportolója
2017. január. 14
A Nemzeti Színházban látványos keretek között megrendezett Év sportolója gálesten Szilágyi Áron lett az esztendő férfi sportolója, Kulcsár Győző Életmű-díjat vehetett át, fogyatékosok női kategóriájában Krajnyák Zsuzsa lett a legjobb. Csapatban pedig a Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsa, Veres Amarilla összeállítású válogatott nyerte a voksolást. Az edzők kategóriájában Beliczay Sándor lett a kitüntetett,
HÉRAKLÉSZ BUDAPEST JUNIOR NŐI-FÉRFI KARD EGYÉNI ÉS VEGYES CSAPAT VERSENY
2017. január. 10
KIVÁLÓAN SZEREPELTEK VERSENYZŐINK A HÉRAKLÉSZ BUDAPEST JUNIOR NŐI-FÉRFI KARD EGYÉNI ÉS VEGYES CSAPAT VERSENYEN, AZ ELÉRT EREDMÉNYHEZ SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!
2016.12.31. "B" KATEGÓRIÁS FELNŐTT SZILVESZTER KUPA
2017. január. 09
2016.12.31. "B" KATEGÓRIÁS FELNŐTT SZILVESZTER KUPÁT RENDEZETT A BVSZ ÉS A TDVE KÖZÖSEN MIND 6 FEGYVERNEM RÉSZTVEVŐI SZÁMÁRA
2016.11.05-06. VETERÁN BUDAPEST BAJNOKSÁG
2017. január. 09
A SPORTCSARNOKBAN RENDEZTÜK IDÉN IS A 6 FEGYVERNEMES TÖBB KOROSZTÁLYOS BUDAPEST BAJNOKSÁGOT.
2016.10.29-30. GKK KOROSZTÁLYOS KARDVÍVÓ VERSENY
2017. január. 09
Az Újpesti Torna Egylet rendezte a GKK korosztályos kardvívó verseny állomását, ahol közel 300 versenyző indult.
2016. . 04
33 ország 700 versenyzője lépett pástra a hétvégi Kadet férfi, női tőr és férfi párbajtőr európai körversenyen, ahol női tőrben gyönyörű magyar siker született Hajas Nóra a Törekvés versenyzője nyert, gratulálunk!