Kezdőlap - Aktuális híreink
Az alábbi linkekre kattintva megtekinthető a BVSZ közgyűlés anygai
Az alábbi linkekre kattintva megtekinthető a BVSZ közgyűlés anyagai
2018. április. 24
Az alábbi linkekre kattintva megtekinthető a BVSZ közgyűlés anygai
Tisztelt Budapesti Vívó Szövetség tagok! Szeretettel meghívjuk Önök képviselőjét a 2018.05.09-án szerdán rendes éves közgyűlésünkre.
2018. február. 23
FEBRUÁR 17-ÉN ÜNNEPLI 80. SZÜLETÉSNAPJÁT BAKONYI PÉTER, VILÁGBAJNOK ÉS OLIMPIAI BRONZÉRMES KARDVÍVÓ, A SZÖVETSÉGÜNK KORÁBBI ELNÖKE. AZ MVSZ EZ ÚTON IS KÍVÁN JÓ EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Kiválóan sikerült a Budapesti Vívó Szövetség utánpótlás vívó verseny sorozata, nagy mezőnnyel több nemzettel vettek részt a vívók a Gerevich Kovács Kárpáti utánpótlás kardvívó és a Fülöp Mihály utánpótlás tőrvívó versenyeinken a képeket a galériában tekinthetik meg.
A BUDAPESTI VÍVÓ SZÖVETSÉG újjá alakult elnöksége
Veterán Nemzetközi Budapest Bajnokság. Szép létszámú verseny zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár sportcsarnokban, amelyen több külföldi is elindult a hazai versenyzők mellett. Minden döntőbe jutott versenyző érem, az első helyezettek kupa jutalmazásban részesültek. A galériában megtekintheti a verseny képeit.
Budapesti Vívó Szövetség Tisztújító Közgyűlés 2017.10.05. 9:00. Megismételt közgyűlés 10:00-kor. A meghívót az oldal alján találják.