Kezdőlap - Aktuális híreink
Kiválóan sikerült a Budapesti Vívó Szövetség utánpótlás vívó verseny sorozata, nagy mezőnnyel több nemzettel vettek részt a vívók a Gerevich Kovács Kárpáti utánpótlás kardvívó és a Fülöp Mihály utánpótlás tőrvívó versenyeinken a képeket a galériában tekinthetik meg.
A BUDAPESTI VÍVÓ SZÖVETSÉG újjá alakult elnöksége
Veterán Nemzetközi Budapest Bajnokság. Szép létszámú verseny zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár sportcsarnokban, amelyen több külföldi is elindult a hazai versenyzők mellett. Minden döntőbe jutott versenyző érem, az első helyezettek kupa jutalmazásban részesültek. A galériában megtekintheti a verseny képeit.
Budapesti Vívó Szövetség Tisztújító Közgyűlés 2017.10.05. 9:00. Megismételt közgyűlés 10:00-kor. A meghívót az oldal alján találják.
BSU-BVSZ Vívó Edző képzés indul 2017 összel Vívó edző Vívó oktató Sport szervező menedzser
2017. július. 03
Június 23-án 9 órakor sikeres vizsgát tettek a 2016/2017 évi BSU vívó edző képzés hallgatói. Gratulálunk az újdonsült vívó edzőknek és jó munkát kívánunk a Magyar Vívók táborában.
2017. április. 23
További BVSZ közgyűlési anyagok
Tisztelt Budapesti Vívó Szövetség tagok! Szeretettel meghívjuk Önök képviselőjét a 2017.05.30-án kedeen rendes éves közgyűlésünkre.
A BSU és a Fővárosi Önkormányzat támogatásával bambi fiú-lány versenyt rendez a Budapesti Vívó Szövetség az UTE vívó termében. Mindenkit szerettel várunk rendezvényünkön.