Archívum és kereső
Keresendő kifejezés: | Összes találat 237db (23 Oldalak) | Összes hír megjelenítése
Oldalak: 1 2 3 4 ...
KÖZGYŰLÉSI M E G H Í V Ó ÚJ HELYSZÍNNEL
2021. április. 30
A Budapesti Vívó Szövetség tisztelettel meghívja a budapesti sportszervezetek képviselőit a 2021. május 10-én (hétfő) 9 00 órakor tartandó rendes és egyben Tisztújító Közgyűlésére Határozatképtelenség esetén a megismételt Közgyűlés időpontja: 2021. május 21-én (péntek) 13 00 óra. A Közgyűlés helyszíne: UTE Vívó terem (1077 Budapest, Király utca 71.)
2021. BVSZ Tisztújító Közgyűlés
2021. április. 22
2021 BVSZ KÖZGYŰLÉS
2021. március. 26
A 2021 BVSZ közgyűlés dokumentumai a teljes híreknél.
Közgyűlés halasztás
2020. január. 13
A Budapesti Vívó Szövetség tájékoztatja a budapesti sportszervezetek képviselőit, hogy a 2020. december 01-én (kedd) 8 00 órára kiírt tisztújító Közgyűlését a kiadott Kormány rendelet előírásai miatt elhalasztja.
2020. december 01 tisztújító Közgyűlésére.
2020. . 29
A Budapesti Vívó Szövetség tisztelettel meghívja a budapesti sportszervezetek képviselőit a 2020. december 01-én (kedd) 8 00 órakor tartandó tisztújító Közgyűlésére.
A hétvégén felnőtt férfi tőrözőknek és kadet junior párbajtőrözőknek rendeztünk Budapest Bajnokságot
2020. . 12