Archívum és kereső
Keresendő kifejezés: | Összes találat 238db (23 Oldalak) | Összes hír megjelenítése
Oldalak: 1 2 3 4 ...
2021 BSU-BVSZ Vívó edzői vizsga
2021. június. 27
A BSU-BVSZ Vívó edzői vizsgáján 39 új vívó edző tett siekres vizsgát, ez új rekord az együtt működésünkben! Gnám Tamara sikeres záró vizsgát tett, okleveles vívó edző lett! Gratulálunk az újdonsült vívó edzőknek!
KÖZGYŰLÉSI M E G H Í V Ó ÚJ HELYSZÍNNEL
2021. április. 30
A Budapesti Vívó Szövetség tisztelettel meghívja a budapesti sportszervezetek képviselőit a 2021. május 10-én (hétfő) 9 00 órakor tartandó rendes és egyben Tisztújító Közgyűlésére Határozatképtelenség esetén a megismételt Közgyűlés időpontja: 2021. május 21-én (péntek) 13 00 óra. A Közgyűlés helyszíne: UTE Vívó terem (1077 Budapest, Király utca 71.)
2021. BVSZ Tisztújító Közgyűlés
2021. április. 22
2021 BVSZ KÖZGYŰLÉS
2021. március. 26
A 2021 BVSZ közgyűlés dokumentumai a teljes híreknél.
Közgyűlés halasztás
2020. január. 13
A Budapesti Vívó Szövetség tájékoztatja a budapesti sportszervezetek képviselőit, hogy a 2020. december 01-én (kedd) 8 00 órára kiírt tisztújító Közgyűlését a kiadott Kormány rendelet előírásai miatt elhalasztja.
2020. december 01 tisztújító Közgyűlésére.
2020. . 29
A Budapesti Vívó Szövetség tisztelettel meghívja a budapesti sportszervezetek képviselőit a 2020. december 01-én (kedd) 8 00 órakor tartandó tisztújító Közgyűlésére.